Καλέστε μας 210 3600413
EL

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

1ον  Η κλασσική ρινοπλαστική είναι επέμβαση μισής ώρας έως 45 λεπτών, με γενική αναισθησία.

2ον   Εξέρχεσαι την ίδια μέρα από τη κλινική με ταμπόν στη μύτη και πλαστικό νάρθηκα.  Δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος, και η μόνη ενόχληση είναι τα ταμπόν και η ανάγκη να αναπνέεις από το στόμα για δύο μέρες.

3ον  Τα μάτια θα πρηστούν και θα μελανιάσουν. Μετά την αφαίρεση των ταμπόν αρχίζουν να ξεπρήζονται και η μελανιά να υποχωρεί. Συνήθως έχουν υποχωρήσει πλήρως τη 10η με 12η μέρα όταν αφαιρούμε και το νάρθηκα.

4ον Το στραβό διάφραγμα δεν εμποδίζει μόνο την αναπνοή, αλλά παρεμβαίνει και στην αισθητική εικόνα. Η σωστή ρινοπλαστική περιλαμβάνει και τη λειτουργική αποκατάσταση της αναπνοής.

5ον Οι αισθητικές ενότητες του προσώπου είναι συγκριτικές. Το μέτωπο, τα μάτια, τα ζυγωματικά και τα χείλη συγκρίνονται με το μέγεθος της μύτης και αντίστροφα.  Το φυσικό σχήμα, και το ανάλογο μέγεθος της μύτης ομορφαίνουν το σύνολο.

6ον Το σωστό και επομένως φυσικό αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής , ακολουθεί  αισθητικούς κανόνες.  Αν αυτοί ακολουθηθούν, η μύτη δεν θα φαίνεται χειρουργημένη και οι συγγενείς και φίλοι σου θα αναρωτούνται τι έκανες και ομόρφυνες.  Αυτό είναι η επιτυχία.

7ον Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός πρέπει και οφείλει να είναι γνώστης όλων των χειρουργικών τεχνικών της ρινοπλαστικής, και να εφαρμόζει την ανάλογη για κάθε περίπτωση. Καμιά μύτη δεν είναι ίδια με εκείνη του επόμενου χειρουργείο του.