Καλέστε μας 210 3600413
EL

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΚΡΟΤΑΦΙΚΟ LIFT

Η πτώση του φρυδιού και του ζυγωματικού, σαν αποτέλεσμα του χρόνου αλλά μερικές φορές και σαν ανατομικό χαρακτηριστικό σε νεότερες ηλικίες μπορεί να διορθωθεί με το κροταφικό lift. Πρόκειται για μια απλή επέμβαση με πολύ καλά αποτελέσματα και σύντομη μετεγχειρητική πορεία λίγων ημερών.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία. Αφορά την ανόρθωση της περιοχής του κροτάφου και περιλαμβάνει την αισθητική ενότητα του φρυδιού την έξω γωνία του ματιού και του ζυγωματικού.

Η τομή είναι ολίγων εκατοστών μέσα στα μαλλιά και καλύπτεται από αυτά μετεγχειρητικά. Η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνά τη μισή ώρα. Δεν υπάρχει μετεγχειρητικός πόνος. Θα χρειαστεί ένας ελαστικός επίδεσμος για 24 ώρες γύρω από το κεφάλι, και μετά την αφαίρεσή του επιτρέπεται το λούσιμο. Μπορεί κανείς να κυκλοφορήσει την επόμενη μέρα. Τα ράμματα αφαιρούνται τη 10η μέρα.

Επιπλοκές δεν υπάρχουν, ενώ σπάνια μπορεί να προκύψει μελανιά κάτω από τα μάτια που όμως θα υποχωρήσει στο τέλος της βδομάδας. Η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με τη βλεφαροπλαστική βελτιώνοντας πολύ το αποτέλεσμά της.

Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άμεσο και διατηρείται στο χρόνο.