Καλέστε μας 210 3600413
EL

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «MOMMY MAKEOVER»;

Τι εντυπωσιακός όρος! «πιασάρικος» ξενόφερτος και σίγουρα πολύ εμπορικός. Όμως η πλαστική χειρουργική είναι ιατρική πράξη και δεν αξίζει εξευτελισμούς. Ελληνικότερα πρόκειται για ένα συνδυασμό δύο χειρουργικών επεμβάσεων ανόρθωσης μαστών και κοιλιοπλαστικής. Μια χειρουργική πρακτική, που χρόνια τώρα εφαρμόζεται σε ασθενείς, που έχουν μια τέτοια ανάγκη, λόγω προηγηθείσας εγκυμοσύνης ή λόγω απώλειας βάρους. Η τεχνική εφαρμόζεται και σε άντρες που έχασαν πολλά κιλά, αποκαθιστώντας ταυτόχρονα τη χαλάρωση της κοιλιάς και τη συνοδό γυναικομαστία. Πώς να τη λέγαμε αυτήν, «Daddy makeover»;

Τα τελευταία 15 χρόνια έχουμε προσφέρει πληθώρα τέτοιων επεμβάσεων, κυρίως λόγω απώλειας βάρους, με μια εμπειρία πλέον ώστε ο χειρουργικός χρόνος να μην ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Η ανόρθωση του στήθους με τη τεχνική της L τομής, που πρώτοι εμείς παρουσιάσαμε και δημοσιεύσαμε στο Αμερικάνικο Επιστημονικό περιοδικό της Πλαστικής Χειρουργικής, το 2009 προηγείται των επεμβάσεων και δεν διαρκεί περισσότερο από 1,5 ώρα. Στη συνέχεια εκτελείται η κοιλιοπλαστική σε ανάλογο χειρουργικό χρόνο. Η ασθενής παραμένει μια μέρα στη κλινική.