Καλέστε μας 210 3600413
EN EL

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  • Fractional needleling RF:

Μια καινούργια μέθοδος αναπτύσσεται τελευταία στην αισθητική χειρουργική υποσχόμενη καλά αποτελέσματα, στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, στο πρόσωπο και το σώμα.

Η μέθοδος στηρίζεται στην αρχή της επούλωσης ενός τραύματος, που σημαίνει δημιουργία και συσσώρευση κολλαγόνου, αλλά και ρίκνωση της ουλής.

  • Υαλουρονικό Οξύ:

Το υαλουρονικό είναι ένα υλικό το οποίο είναι απορροφήσιμο και απόλυτα συμβατό με το ανθρώπινο σώμα μη οργανικής προέλευσης και χρησιμοποιείται για την βελτίωση των ρυτίδων των δερματικών βλαβών, των ουλών και της γενικής εικόνας του δέρματος μέσω της μεσοθεραπείας. Εννίεται με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας στα σημεία που θέλουμε να διορθώσουμε. Η δράση του κυμαίνεται στους 6-8 μήνες όπου είναι καλό να επαναλαμβάνεται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και αν ο ασθενής αποφασίσει να μην το συνεχίσει η επιδερμίδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν.

  • Erbium & Fraction:

Οποιαδήποτε μορφή δερμοαπόξισης και θερμικού peeling αντικαθίσταται πλέον από το Fraction το οποίο εφαρμόζοντας υψηλή ενέργεια απόλυτα ελεγχόμενης ακτίνας lazer επιτυγχάνει την απομάκρυνση της ανώτατης στιβάδας της επιδερμίδας αναγκάζοντας τον οργανισμό να παράγει καινούργια. Έτσι επιτυγχάνεται ανανέωση και ταυτόχρονα σύσφιξη της επιδερμίδας εντελώς ακίνδυνα. Η τεχνική αυτή βρίσκει εφαρμογή και σε δέρματα τα οποία έχουν υποστεί δερματικές βλάβες στο παρελθόν (πχ. όπως ακμή) και σε συνδυασμό με το Erbium (που είναι πιο στοχευμένη χρήση της ακτίνας) επιτυγχάνεται μια εμφανή βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Προτεινόμενος αριθμός συνεδριών είναι τέσσερις και εξαρτάται πολλές φορές από την έκταση της βλάβης και από τον τύπο του δέρματος.

  • Σύσφιξη Δέρματος (Accent):

Σε δέρματα τα οποία εμφανίζουνε μια μερική χαλάρωση καθώς και σε άτομα μεγάλης ηλικίας μπορεί να εφαρμοστεί η τεχνική αυτή, η οποία επιφέρει καλά αποτελέσματα στην υφή και την ποιότητα του δέρματος. Με την χρήση ραδιοσυχνοτήτων (accent), αυξάνουμε την θερμοκρασία του δέρματος στους 40-41 βαθμούς κελσίου πετυχαίνοντας ένα ελεγχόμενο «έγκαυμα» στο επίπεδο του χορίου με αποτέλεσμα έτσι να ενεργοποιούμε όλους τους μηχανισμούς επούλωσης εγκαύματος και παραγωγής κολλαγόνου. Η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται συνήθως σε συνδυασμό με την θεραπεία Fraction για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

  • LPG:

Καινούργια τεχνολογία που καθιστά εφικτή την απόλυτα ελεγχόμενη λεμφική παροχέτευση σε περιοχές του σώματος με αυξημένη περιεκτικότητα λίπους (κυτταρίτιδα) χωρίς ταυτόχρονα να έχουμε πρόβλημα χαλάρωσης του δέρματος. Πρόκειται για μια μορφή ηλεκτρονικού μασαζ. Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν εφαρμόζεται συνδυαστικλά με το accent. Ωστόσο συνίσταται και σε περιπτώσεις μετά από λιποαναρρόφησης.

  • Φωτοανάπλαση:

Οι πανάδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης της επιδερμίδας είναι δυνατόν να μειωθούν έως και να εξαληφθούν μετά από 4 – 5 συνεδρίες με την μέθοδο της φωτοανάπλασης. Μόνος περιορισμός είναι η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο τον πρώτο καιρό καθώς και η χρήση ισχυρής αντιηλιακής προστασίας σε περίπτωση που αυτό δεν είναι εφικτό. Με μια συγκεκριμένη κεφαλή κατευθύνουμε μεγάλη ενέργεια φωτός σε συγκεκριμένη επιφάνεια δέρματος καθιστόντας εφικτή την απομάκρυνση της δερματικής βλάβης (πανάδες). Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση της βλάβης και ελάχιστοι περιορισμοί στον τύπο δέρματος.

  • Αποτρίχωση:

Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας και εκμεταλλευόμενοι την αποτελεσματικότητα και ταυτόχρονα την ασφάλεια του παλμικού φωτός γίνεται εφικτή η αποτρίχωση σε όλο και περισσότερους τύπους δέρματος. Χρειάζονται 5 έως 7 συνεδρίες για να δει κανείς σημαντικά αποτελέσματα στην μείωση της τριχοφυίας . Η συχνότητα των συνεδριών εξαρτάται από την εμμένουσα τριχοφυϊα καθώς επίσης και τον τύπο του δέρματος. Δέρματα τα οποία είναι αρκετά σκούρα από την φύση τους είναι δυνατόν να υποστούν την θεραπεία αυτή σε μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.

  • Botox & Fillers:

Στις μέρες μας φαίνεται να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις “ασθενών” και γιατρών, μέθοδοι, που αφ ενός μεν είναι γρήγορες στην εφαρμογή και εφ’ ετέρου δεν απαιτούν μεγάλα διαστήματα αποθεραπείας. Οι μέθοδοι αυτοί δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τις χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης, όπως για παράδειγμα την ρυτιδοπλαστική (face lift), αλλά δρουν είτε συμπληρωματικά με αυτές, είτε ως «προφύλαξη» σε νεότερες ηλικίες. Οι δύο συχνότερα χρησιμοποιούμενες τέτοιες μέθοδοι είναι η χρήση της βοτουλινικής τοξίνης ( Botox, Vistabel, Dysport) και η χρήση υλικών τα οποία «γεμίζουν» τις ρυτίδες.

Περισσότερα…

  • Lasers στην Αισθητική Χειρουργική:

Πολλά ακούγονται και πολλά προπαγανδίζονται για τη χρήση των Lasers στην αισθητική χειρουργική, παρ’ όλα αυτά καμιά επιστημονική προσέγγιση δεν έχει φθάσει στον ενδιαφερόμενο, η οποία εξηγεί τους μηχανισμούς δράσης τους και το μέγεθος της πραγματικής τους αξίας. Ο ενδιαφερόμενος συνήθως βομβαρδίζεται από οπτικοακουστικά μέσα στο πλαίσιο του marketing, αποκομίζοντας την εντύπωση ότι το Laser αποτελεί πανάκεια για κάθε πρόβλημα.

Περισσότερα…