Καλέστε μας 210 3600413
EN EL

ΙΑΤΡΕΙΟ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η πιο προβεβλημένη ειδικότητα της ιατρικής, η πλαστική χειρουργική, αποτελεί ταυτόχρονα και την ειδικότητα με το πιο άγνωστο αντικείμενο στον ευρύτερο κοινό.

Σκοπός της ιστοσελίδας αυτής είναι να παρουσιάσει, μέσα από τη πολύχρονη πείρα μας, τη μαγεία της πλαστικής χειρουργικής και τις δυνατότητές της αλλά και να δώσει πληροφορίες για κάθε επέμβαση ξεχωριστά ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να γνωρίζει εκ των προτέρων τι μπορεί να περιμένει και να επιτύχει, όπως και τις πιθανές επιπλοκές.

Ο τεράστιος αριθμός των επεμβάσεων, οι πολλές συμμετοχές και ανακοινώσεις σε συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και οι δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά όπως και οι παρουσιάσεις νέων προσωπικών χειρουργικών τεχνικών, που έχουν υιοθετηθεί παγκοσμίως από άλλους πλαστικούς χειρουργούς όλα αυτά τα χρόνια είναι ικανά να μας εξουσιοδοτήσουν, με περισσή εγκυρότητα, να ξεδιπλώσουμε όλο το μεγαλείο της πλαστικής χειρουργικής, και να ενημερώσουμε πλήρως το κοινό για τις δυνατότητές της και να ξεδιαλύνουμε τις έννοιες «αισθητική» και «επανορθωτική» χειρουργική.

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα 4 στο Κολωνάκι, δίπλα στο Υπουργείο Εξωτερικών. Λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 – 21.00.

Ενημερώσεις για θέματα πλαστικής χειρουργικής και παχυσαρκίας από τους γιατρούς γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 17.00. Τις υπόλοιπες ώρες γίνονται θεραπείες με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα στην πλαστική χειρουργική, όπως ραδιοσυχνότητεςLaser και LPG, καθώς και εφαρμογή Botoxυαλουρονικού οξέως και μεσοθεραπειών από τους συνεργάτες του ιατρού.