Καλέστε μας 210 3600413
EN EL

ΙΑΤΡΕΙΟ

ABOUT

Ο Dr. Στρατής Γαβριήλ  είναι Διευθυντής του τμήματος πλαστικής χειρουργικής της κλινικής Doctors’ Hospital από το 2007. Eπίσης, είναι υπεύθυνος Πλαστικός Χειρουργός για την αισθητική αποκατάσταση παχύσαρκων ασθενών στα Ιατρικά Κέντρα Παχυσαρκίας.

Η εμπειρία του σε θέματα πλαστικής χειρουργικής εκτείνεται σε όλο το φάσμα των αισθητικών επεμβάσεων (πάνω από 10.000 περιστατικά). Και επεκτείνεται σε θέματα μικροχειρουργικής και απαιτητικών αποκαταστάσεων (τραύματα, εγκαύματα, όγκοι, συγγενείς ανωμαλίες,  παχυσαρκία, κ.α.). Παράλληλα – εκτός Ιατρικής – είναι γνωστός και για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες στην τέχνη της γλυπτικής.

Κατέχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιατρικού βοηθήματος πλέγματος για την ανόρθωση γλουτών και μαστών. Στο επιστημονικό του έργο εντάσσονται 58 ανακοινώσεις σε συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και μικροχειρουργικής και 18 δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά. Ενώ η διατριβή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, αφορούσε την Υποδόρια Μαστεκτομή (1995).

Ο Dr. Στρατής Γαβριήλ γεννήθηκε το 1960 στον Πολιχνίτο Λέσβου. Αποφοίτησε με βαθμό 19,2 από το τότε εξατάξιο Γυμνάσιο Μυτιλήνης το 1977 και το 1983 από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών με “Λίαν Καλώς”. Σε όλη τη διάρκεια της φοίτησής του – και μετά από εξετάσεις – ήταν υπότροφος από το κληροδότημα “Βοστάνη”. Υπηρέτησε ως στρατιωτικός και αγροτικός ιατρός. Επίσης, άσκησε ελεύθερο επάγγελμα ως γενικός γιατρός του ΙΚΑ μέχρι το 1988, οπότε και έλαβε ειδικότητα γενικής χειρουργικής και αγγειοχειρουργικής στο 1ο Νοσοκομείο του ΙΚΑ. Παράλληλα ξεκίνησε να συνεργάζεται σε θέματα χειρουργικής με πλαστικούς χειρουργούς.

Έλαβε την Ειδικότητα Πλαστικής Χειρουργικής στην κλινική του ΚΑΤ  το 1996 και τον ίδιο χρόνο απέκτησε το διεθνές δίπλωμα του European Board of PlasticSurgery, μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις (Ανόβερο – Γερμανία). Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκε στη μικροχειρουργική (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων – εργαστήρι μικροχειρουργικής ΚΑΤ).

Έχει συνεργαστεί με το «ΙΑΤΡΙΚΟΑΘΗΝΩΝ», την «ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ», και ήταν υπεύθυνος κλινικής Αισθητικής και Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής στην «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ» (2000 – 2003) και στο «ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΙΚΟΥ».